1000 hit eller dit? Det gör skillnad!

”Det du behöver fokusera på är att få ordning på ditt så kallade elit- liv”. Kanske var det dessa ord som behövdes. Ord som behövde sägas och menas av någon annan än bara mig själv.Det är kanske ingen ren slump varför början av den här säsongen inte riktigt varit min. Det har hänt mycket på en gång. Ett nytt liv har börjat, faktiskt, ett helt nytt liv. Eller ett nytt liv är kanske att ta i, det är ju fortfarande samma liv, men ett nytt kapitel. Ja, ett nytt kapitel i min historia, mitt liv, påbörjades denna höst. Det har varit mycket stress, och fullspäckade scheman så gott som konstant. De dagar som varit mindre fulla har jag sett till att fylla till det yttersta, smart? Vet inte, men det känns bra just i stundens hetta.

Att gå omkring i en trött kropp, eller kanske framförallt ett trött psyke är inget förvånande när man inte sköter saker som man ska. Sömn, kost, träning, återhämtning är det viktiga. En balans mellan dessa är vad som krävs för en prestationsförbättring, för en positiv effekt.  När man tränar så mycket som jag gör, i stort sett två pass om dagen, ja då blir dessa saker mer viktiga än för andra. När det dessutom i mitt fall handlar om att bygga, och förbereda mig och min kropp på nya äventyr, nya nivåer blir dessa ting kanske ännu viktigare. Att träna ”elit” men att leva som en ”vanlig” 19åring går inte. Det går inte att äta lika lite som de andra, kasta om tiderna på dygnet som de andra, eller prioritera samma saker som de andra. MAT och SÖMN är det jag behöver jobba med. Prioriteringarna har jag redan lärt mig för länge sedan. Eller?


Jag har drömmar, jag har mål, jag har visioner, Jag har löften. Inte bara löften till andra utan även till mig själv, och kanske är det dem som blir extra viktiga att hålla för att mitt lyckande ska gå vägen?

Nu kör vi!

/Hoik


RSS 2.0