Förberedelse är halva jobbet

Jobbet. Kort dag. Hem, hämta packningen och off we go... Landat. Precis tagit en match fuzzball med amerikanskorna och Anna-Lena. Exallterad, förväntansfull. Kroppen är fylld med positiva och nervösa känslor. Det har varit en bra träningsvecka. Energin på träningarna har varit uppe och tempot likaså. Träningarna i början av veckan var nog bland de bättre träningarna så långt denna säsong faktiskt. Det känns som det börjar lossna smått för oss damer i Hylte/Halmstad. Och vet ni vad? Jag är på G! Har för första gången den här säsongen gjort en ordentlig träningsvecka. Och jag är enormt taggad! Här ligger jag nu i min hotellsäng, med min kära lagkamrat Katta brevid mig. Ligger här med tankar som att jag imorgon har chansen att få vara med och uppleva Hylte/Halmstads första titel. Jag har chansen att ta MIN första titel någonsin i idrottsväg och att Lindesbergvolley är laget som står på andra sidan nätet gör det hela ännu mer roligare och pirrigare.
Vi i H/H är underdogs. Så gott som alla förväntar sig att Lindesberg är dom som ska vinna. Jag själv säger som Erika, liberon i mitt lag, kommenterade i tidningen: "Det laget med den bästa dagsformen är det laget som kommer att gå vinnande ur finalen." Jag vet att vi i H/H är ett lag att räkna med och efter i morgon, gott folk, kommer förmodligen ni också veta detta.

/ Hoik
#10



I still haven't found what Im looking for

När du lurar dig själv. När du intalar dig något som sedan skall komma att visa sig inte alls vara som du hade tänkt. Trott. Drömt om. När du försöker ersätta något du mist med något annat. Fylla hålet i ditt hjärta. I din själ. När du älskar det du gör men inser att älska en sak, en person, en plats, inte behöver vara detsamma som att älska något du en gång älskat förr. När du undrar om du än en gång kommer att kunna älska på riktigt, då det du en gång älskat tycks vara oersättligt?




         
                                       / Hoik


RSS 2.0