Klappat och klart

Nu ni...
Äntligen dags för ännu ett inlägg i denna blogg.


Ingen stämning, ingen glädje. Det känns verkligen som att jag, sorgligt men sant, bojkottar jul i år. Inte nog med att jag skippade den årliga julmarknaden i Nora, nej, jag totalt struntade i lucia. Jag orkade varken pallra mig upp till kyrkan eller ens sätta på tvn för att titta på dem. För min del blev det 20års kalas istället, för att för tillfället lyckas väva in lite glädje i min vardag trotts allt. Nej urs, jag har verkligen ingen julstämning i kroppen alls trotts att granen är framme, lussekatterna bakade och julstöket i full gång här hemma. Varför? Vad är det som saknas liksom? Jag är inte helt hundra men jag har en svag aning om vad felet kan vara. Dels finns det ingen snö på backen, och en o-vit jul är väll ändå ingen jul? Likaså är jag van att hela tiden ha flera bollar i luften. Jag är van vid att vara i fullgång med ett fullspäckat schema. Och i vanliga fall brukar då helger som julhelgen vara ett ypperligt tillfälle för avkoppling för min del. Grejen är dock bara den att jag somsagt redan varit nog med avkopplad, rent utsagt uttråkad i si så där 3½ vecka och vad ska jag då med lugn och ro till? Nej tack. Gör min kropp frisk och ge mig träning istället för sjutton!

Hur som helst, julstämning eller inte, har ju i varje fall varit duktig och handlat klart alla klapparna inför jul. Skönt. Tror att jag på sista tiden varit en sådan där "shopaholic-person". Nej, skämt och sidå men på senaste tiden har jag faktiskt varit relativt shoppingkåt. Den närmsta veckan har jag spenderat 2-3 dagar för shopping inne i Örebro/ute på Marieberg. Inte nog med det. Varje gång har jag även lyckats handlat med mig en hel del saker hem. Hemskt eller nyttigt? Det vet jag inte, men känns i alla fall bra än så länge. Jag menar så länge som jag inte kommer på att jag skulle behöva dem där pengarna till något annat vettigare så får det vara lugnt liksom. Har en liten besparing undanlagd till mellandagsrean också. Hoppas verkligen på shopping då alltså. Mellandagsrea är ett måste i min värld. Oturligt nog brukar det ju vara så att när man väl har sparat undan pengar till liknande tillfällen och ställt in sig på shopping så hittar man inte ett skvatt. Därför försöker jag för tillfället att lura mig själv genom att försöka glömma den där mellandagsrean och alla planer på inköp jag har. Dock går det inte så bra. Får väll kanske sätta mig och ta ett par glas glögg så kanske man glömmer allt sedan. I alla fall för en stund. Om ni förstår vad jag menar?



Yesbox! Det var allt från mig denna gång. Eller just ja, jag kan ju passa på att berätta för er mina kära läsare/vänner att  jag nu är tatuerad. Märkt för livet liksom. Är för tidigt att säga om den blev bra eller inte då plasten är i vägen. Det känns bra hittills i varje fall.


Och tillslut... Hoik's lista såklart.

Eftersom det närmar sig julafton passar det väll då bra att jag skriver fem saker som jag önskar mig.

•·         Massage (hos en sjukgymnast/massör)

•·         Ipod shuffle

•·         Boken Martas seger (tror den heter så)

•·         Baywatch dvd-box

•·         EN HEL OCH HÅLLBAR KROPP



/Från allas våran Hoik till er alla andra
En riktigt god jul.

Tick, tack, tick, tack...


Jaha ja, nu gör man ännu ett försök i att skriva ett inlägg.

Jag tvivlar fortfarande på att skriva blogg är min grej, men konstigt nog är det ändå rätt kul.

Det konstiga är att trotts att jag tycker det är roligt kan jag inte riktigt komma på vad jag ska skriva när jag väl sätter mig här, trotts att jag innan jag sätter mig vid datorn i stort sätt alltid vet värsta saken jag vill skriva om. På nätterna i min säng, på helgerna efter speciella händelser, på bussen till och från skola & träning virvlar massa idéer och funderingar runt i mitt huvud. Mycket av det är sådant jag säkerligen skulle kunna skriva om här, men när jag väl sätter mig är det precis som att mina tankar, orden jag vill skriva inte når ut ifrån mitt huvud till fingerspetsarna.


Jaja, hur som helst.

Två veckor har nu gått, och mitt så kallade "träningsförbud" var egentligen räknat att vara över efter denna helg. Dock ser det mörkt ut då min axel inte blir bättre. Förmodligen blir det en till vecka bestående av vila och kondition/mage/ben- träning. Riktigt jävla uselt känns det! Inte nog med att jag känner mig rastlös och uttråkad, jag saknar mitt lag, jag saknar min vardag, jag saknar mitt liv.

Men... jag får väll försöka tänka på det vettiga en god vän sade till mig,
" Det är bättre att stå över träningen ett tag och sedan kunna komma tillbaka hel, än att istället ha för bråttom och bli borta trasig för alltid."


Jaja, nu ska jag inte sitta här och gnälla mer. Inte för jag skulle vilja påstå att allt detta är gnäll, men.

Ikväll ser jag i vilket fall fram emot. Ska alldeles strax ta och hoppa in i duschen och sedan fixa mig, för i kväll är det utgång som gäller! Allas vår Madelene Andersson blir 20, och det ska minsann firas. Grattis på henne.


Som avslut på detta inlägg tänkte jag härma Susanna Kallur (en av mina större förebilder) en aning och skriva en fem punkters lång lista. Givetvis ska listan endast innehålla positiva saker, och därför får dagens lista utgöras av fem saker som åtminstone varit bra under mitt träningsuppehåll.


•·         På sista tiden har jag hunnit med att göra saker jag vanligtvis inte gör allt för ofta.

•·         Våra nya träningsoveraller är fett sköna!

•·         Vågat vara onyttig (om det nu kan räknas som positivt?)

•·         Lite smått tagit tag i eftersläpande skoluppgifter.

•·         Bokat tatueringstid.


Together we run the show!

 
Yeah!
I say no-oh-oh people want to take it slo-oh-oh
Catch up and well let's go-oh-oh
Together we run the sho-oh-ohw!






Idag tog vi, Div.2 tjejor tillbaka vår plats Nr.1 i tabellen.
Dock deltog inte jag (på planen),
men på sidan stod jag och hejjade med min tilldelade roll som andre coach.
Vet inte riktigt om jag tog för mig i rollen  som andre coach,
utan jag kände mig nog mer som en lagkamrat.
Hur som helst... Riktigt skönt med en andra rak 3-0 seger.
Inte för att jag någonsin under matchen tänkte tanken att vi ens skulle förlora ett set men...
Nu vet jag vad ni tänker,
"det värsta man kan göra är att underskatta sina motståndare", men det var inte vad jag gjorde, nej.
Jag såg på mina lagkamrater att dem idag var taggade med glöd i ögonen,
vilket gjorde att jag istället trodde väldigt starkt på dem.




Well well.
Som avslut på dagens inlägg vill jag säga två ½ saker.
1. Ett stort tack till Elle som hjälpt mig med bloggen. Nu börjar tvivlet avta sakta men säkert.
2. Ska försöka att skriva både längre, intressantare och fler inlägg.
½. En uppmaning till er alla att fortsätta kolla in bloggen då och då.
Den kommer inte bara att handla om sport, trotts den nörd jag är.


So long // Hoik

RSS 2.0