Somebody's watching me.I have no privacy.

Privacy, ptja det är ju något jag förmodligen kommer att få gott om nu när jag skaffar mitt egna place. Något jag har längtat något enormt efter, bland annat. Helt plötsligt känns det dock konstigt. Vem ska finnas hemma i lägenheten och lyssna när jag kommer hem och vill beklaga mig efter en jobbig dag? När jag kommer hem och vill berätta allt bra jag gjorde på träningen, vem ska då lyssna? Vem ska hjälpa mig att smörja in min rygg efter duschen? Vem ska påminna mig om saker jag behöver göra kommande dag? Återigen, ptja det är väl så här det är att bli vuxen. Men ska man behöva bli ensam bara för man blir vuxen? Förmodligen kommer jag bara tycka att det blir skönt att få vara själv då och då. Man behöver sådana stunder. Och dem stunderna jag känner att jag behöver ha folk runt omkring mig har ju faktiskt många utav mina kära vänner klart och tydligt gjort klart för mig att dem mer än gärna kommer att hänga at Hoik's place.

Jag är delad. Ibland känns det som att alla verkligen kommer att vara hos mig jämt. Ibland känns det som att jag kommer få sitta helt ensam i lägenheten, även fast jag i verkligheten vet att jag knappt ens kommer hinna att befinna mig i den. Mitt schema är fullproppat och jag ska vara en här och en där. Allt kommer nog bli bra, och jag sitter ju inte i världens ände liksom.

Hör av er för en inflyttningsfika vet jag! Kalendern och pennan är redo för att planera in er goingar i schemat.
/Hoiken

Pure Awesomeness

cup,rehabträning,klädprovning,bollträning,gymprogram,vägning,fysträning,
tester,bodyscreening,foto tagning,träningshelger,val av tröjnummer
etc.
Hur låter allt detta i era öron, i er värld? I min låter det alldeles fantastiskt.
PURE AWESOMENESS skulle användas för att beskriva det bäst.



Som ni förstår händer det rätt mycket i mitt liv just nu. Eller just nu låter kanske lite märkligt med tanke på att ni som känner mig väl vet att jag så gott som hela tiden har flertalet saker på gång, men just nu är det alltså extra mycket. Och dessutom händer det så mycket nytt för tillfället. Inte nog med allt omkring volleybollen, jag har ju faktiskt börjat plugga på universitetet också, och sedan har jag rätt mycket inför flytten osv. Fullt upp som sagt, men jag gillar det! Det går åt mycket tid och energi, vilket har lett till att jag faktiskt tagit mig i kragen och införskaffat mig en kalender, som lite hjälp på traven. Några extra vuxenpoäng åt mig där? Javisst!

   Nu kör vi!
   /Hoik


RSS 2.0